Carlijn Postma - Content Marketing Vrouw van het jaar - komt als spreker naar CBTS!

De eerste spreker tijdens de 7e editie van Commercials by the Sea is niemand minder dan Carlijn Postma, Content Marketing Vrouw van het jaar 2017! Carlijn Postma zal haar visie geven op hoe jij in wereld met een overload aan content toch nog publiek kunt vinden, betrekken en overtuigen.

Carlijn Postma, is uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar 2017. En dat is niet zonder reden. Zelfs de meest ervaren marketingcommunicatie-professional doet nieuwe inzichten op wanneer Carlijn Postma spreekt over contentmarketing. Zo vertelt ze op energieke wijze over de beproefde methodiek Mediadenken, een 6-stappenplan om te komen tot een effectieve contentmarketingstrategie. Of ze neemt de toehoorders mee in een Publieksreis, een instrument dat inzichtelijk maakt met welke content een organisatie publiek vindt, bindt en activeert.

Missie
Ze is altijd bezig met de ontwikkeling van het nog groeiende vak contentmarketing en heeft het tot haar missie gemaakt om het vak verder te brengen. Discussies over aspecten en nieuwe visies op het vak gaat ze niet uit de weg. Ze heeft daarmee het afgelopen jaar een stevige bijdrage geleverd aan een vakgebied in ontwikkeling.

Enthousiaste schrijfster en spreker
Carlijn Postma is ondernemer en eigenaar van The Post. Het is een full service bureau voor contentmarketing; van strategie tot creatie en publicatie, waar ze werkt voor bedrijven zoals DELA, de Brandweer, Euroma en Sena. Daarnaast schreef ze drie boeken: ‘Zakelijk twitteren voor beginners’ (2010), ’Ik.nl’ (2011) en ‘Contentmarketing in 60 minuten’ (2014) en werkt aan haar vierde boek over haar methodiek 'mediadenken', een model voor contentmarketing. Ook schrijft ze voor het internationale vakplatform Content Marketing Institute, Frankwatching en FrankNews. Deze publicaties hebben er in 2014 onder meer aan bijgedragen dat ze op plaats 27 in de lijst van 200 meest invloedrijke personen op gebied van contentmarketing is terechtgekomen.
Als spreker weet Carlijn mensen te inspireren met nieuwe ontwikkelingen op gebied van communicatie. Haar scherpe, frisse kijk op het vakgebied zorgt ervoor dat ze ontwikkelingen kan vertalen naar een praktisch toepasbare werkwijze. Ze richt ze specifiek op contentmarketing, strategie, contentcreatie, innovatie, conceptontwikkeling.