Marc Volleman presenteert Commercials by the Sea 2018!

De organisatie van Commercials by the Sea is blij dat ze Marc Volleman hebben kunnen strikken als presentator. Hij zal maandag 18 juni op geheel eigen wijze de avond aan elkaar praten, zodat alles soepel zal verlopen.

Marc Volleman is de kracht achter De Twaalfde Man. Met meer dan 15 jaar ervaring levert hij support en advies op het gebied van marketing en communicatie voor bedrijven en organisaties. Eerlijk, transparant en een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid, dat is Marc Volleman. Zijn persoonlijke betrokkenheid en ervaring zorgen ervoor dat hij mee kan denken met de strategie van het bedrijf en/of organisatie en vervolgens kan vertalen naar uitvoering. Het doel; zorgen dat het bedrijf/organisatie scoort bij de klant! Waar nodig zorgt hij voor beste mensen om zich heen met hun eigen specialiteiten om samen het spel van marketing en communicatie te spelen.

De Twaalfde Man
De grootste kwaliteit van Mark is het positioneren van het merk en de volledige doorvertaling van het merk zowel in een bedrijf als naar de klant. Daarnaast richt hij zich op het verzorgen van presentaties en trainingen op het gebied van marketing en communicatie. De Twaalfde Man zorgt met professionele ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie voor het succes van een organisatie bij de klant.

We hebben een bruisend en vol programma; de beste commercials ter wereld en 2 toonaangevende en inspirerende gastsprekers. Met Marc als enthousiaste presentator komt dat helemaal goed. We sluiten als vanouds de avond af met een gezellige informele netwerkborrel.