Persbericht

Op maandag 18 juni 2018 vindt de 7e editie van Commercials by the Sea, hét netwerkevent van Zeeland, plaats in de DaVinci Cinema te Goes.

Bij het evenement ‘Commercials by the Sea' komen de meest creatieve, humoristische en effectieve reclamefilms ter wereld voorbij. Twee topsprekers geven hun visie over hoe je uit de vele beschikbare data de juiste informatie kunt halen en hoe je dat kunt vertalen naar (creatieve) concepten. Marc Volleman, van de Twaalfde Man zal de gehele avond presenteren. Na afloop zal DJ NinetyTwo zorgen voor muziek en is er gelegenheid om informeel te netwerken tijdens de borrel.

'Van Data naar Creatie’
Het thema van deze avond is ‘Van data naar creatie’. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de strategie van creatie als waardevolle content. De vraag die hierbij centraal staat is “Hoe kan creativiteit op een effectieve manier worden verbonden met de voortrazende ontwikkelingen in de technologie?’ Inspiratiebron voor dit evenement blijft het jaarlijks terugkerende (reclame)festival Cannes Lions waar al het creatieve werk voor wat betreft film, print, outdoor, cyber en radio wordt getoond en beloond met een gouden leeuw. Het Zeeuwse event kenmerkt zich door een business-to-business uitstraling, met humor (een knipoog) en een gezellige netwerkborrel na afloop.

Programma en tickets
Het programma start om 19.00 uur en de netwerkborrel start om 22.00 uur. Het gehele programma is terug te vinden op de website www.commercialsbythesea.nl.
Tickets á € 25,- euro (excl. btw) zijn ook te koop via de website. Studenten kunnen een ticket kopen voor € 15,00 (excl. btw).

CommunicatieNet Zeeland
Commercials by the Sea 2018 is een activiteit van CommunicatieNet Zeeland: een platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van Zeeuwse communicatiespecialisten en opdrachtgevers. Leden zijn actief op het gebied van strategie, advies, design, tekst,
beeld, marketing, multimedia, print, internet, fotografie en uitgeverij. Ieder jaar organiseert CommunicatieNet Zeeland evenementen onder andere om met elkaar over het vak communicatie te praten en te discussiëren.

Sponsors
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. Hoofdsponsor van Commercials by the Sea 2018 is Roompot Vakanties.