Organisatie

Op maandag 18 juni vindt de 7e editie van Commercials by the Sea plaats. Het concept is aangescherpt in het belang van de huidige trends en ontwikkelingen binnen het communicatievak. Tijdens Commercials by the Sea worden de beste (inter)nationale reclamefilmpjes ter wereld getoond in 3 verschillende blokken (brons, zilver en goud). Het thema van deze avond is "Van data naar creatie". De vraag die hierbij centraal staat is hoe je als marketeer / communicatieadviseur creativiteit op een effectieve manier met de voortrazende ontwikkelingen in de technologie kunt verbinden?

De organisatie zorgt, namens CommunicatieNet Zeeland, weer voor een aansprekend en inspirerend programma. Tijdens de avond worden de beste reclamefilms ter wereld getoond. Tevens geven twee aansprekende gastsprekers hun visie over data&creatie binnen het huidige digitale tijdperk. We sluiten de avond uiteraard af met een gezellige netwerkborrel.


Sponsoren 2018

Commercials by the Sea wordt financieel ondersteund met bijdragen uit het regionale bedrijfsleven. Hieronder vindt u het overzicht van de ... Lees verder...

Sponsor worden

Commercials by the Sea is een unieke kans om uw bedrijf/instelling aan zakelijk Zeeland te presenteren. Lees verder...